Apr
11

Vandaag ontvangen vele Logivert gebruikers verschillende mails dat een mail niet kan worden afgeleverd.

Spammers misbruiken de aanmeld link die bij vele aan staat op de site om je aan te melden voor de nieuwsbrief.
Het aanmeld script heeft echter geen enkele controle of beveiliging waardoor dit makkelijk is misbruikt kan worden.
Ook andere hosters hebben gelijke problemen.
het lijkt dus een aanval op de software van Logivert te zijn.
Andere software zoals CS-Cart en overige websites hebben hier geen last van.

Buiten de overlast die het veroorzaakt worden er geen kwalijke bestanden verstuurd via onze servers.

Wij adviseren alle logivert gebruikers dringend dan ook de mogelijkheid tot aanmelden op de nieuwsbrief per direct uit te zetten!!

Dit doe je door te gaan naar: Eigenschappen 4/6 en daar onder nieuwsbrief het vinkje weg te halen bij: Aanmelding voor nieuwsbrief tonen.
Vervolgens een publicatie te doen op alle sites welke in gebruik zijn!.
Update:
Logivert heeft inmiddels het probleem erkend en aanpassing gedaan alleen in de betaalde versie 7.1!,
hiervoor dient de template opnieuw geladen te worden. (Let op! uw bestaande template word dan dus vervangen)

Alle overige versies zoals 5.5, 6.0 en 7.0 is deze aanpassing NIET verwerkt.