Nieuws
Aug
23


Kies nu voor een .shop Domeinnaam!!


Momenteel loopt de sunrise voor de .shop-extensie op zijn einde. De release zal als volgt verder verlopen:

  • Van 01/09/2016 tot 26/9/2016: early access
  • Vanaf 26/9/2016: general availability

Early access

Op 1 september gaat de early access fase voor deze extensie van start. Deze loopt tot 26 september. Tijdens deze periode kan iedereen die dit wenst een .shop-naam aanvragen maar tegen een beduidend hogere prijs dan tijdens de general availability. De prijzen voor aanvragen tijdens de early access zullen wel geleidelijk aan zakken. Hieronder vindt je de verschillende prijzen terug. Om te weten wanneer je welke prijs betaalt, vragen wij u vriendelijk om ons tijdig contact met ons op te nemen:

Fase 1: (1 tot 3 september) $ 27.850 (geen aanvraag)
Fase 2: (3 tot 6 september) $ 11.350 (geen aanvraag)
Fase 3: (6 tot 10 september) $ 3.200 (geen aanvraag)
Fase 4: (10 tot 14 september) $ 1.350 (90% kunnen registreren)
Fase 5: (14 tot 18 september) $ 780 (100% kunnen registreren)
Fase 6: (18 tot 22 september) $ 395 (98% kunnen registreren)
Fase 7: (22 tot 26 september $ 210 (100% kunnen registreren)

Early access is gesloten voor de .shop

Voor deze fase hebben we een tool ontwikkeld die zal trachten de naam te registreren de seconde dat hij voor deze prijs beschikbaar is. Aangezien er waarschijnlijk meerdere personen interesse zullen hebben in dezelfde naam gaat het hier vaak om fracties van seconden. Daarom raden we u aan ons goed op tijd te laten weten in welke fase u mee wil. Hoe sneller u ons contacteert, hoe groter de kans dat we de naam inderdaad voor u kunnen registreren.

General availability

Op 26 september 2016 start de general availability voor het .shop-domein. Vanaf dan kan iedereen die dit wenst een naam registreren onder deze extensie. De namen zullen toegekend worden op basis van het first come, first served principe. De kosten voor de .shop domeinnaam bedragen 39,50 € per jaar excl. BTW.

Wij geven u reeds de mogelijkheid tot 25 september 2016 uw naam onder het .shop-domein te pre-registreren. Aangezien .shop een felbegeerd domein is, zullen namen onder deze extensie ook zeer gewild zijn. Pre-registreren is dus zeker geen overbodige luxe. Ook voor deze fase hebben we een tool ontwikkeld die zal trachten de naam te registreren zodra dit mogelijk is. Aangezien de registry het first come, first served principe hanteert, speelt u dus beter op zeker. Wacht daarom zeker niet te lang om uw naam te pre-registreren.

Indien we er niet in slagen de naam die u via ons pre-registreerde ook daadwerkelijk voor u te registreren, zal het bedrag dat u betaalde voor de pre-registratie volledig teruggestort worden aan u.


Help Desk Roberto Webhosting