Jul
28

"DDoS IP Protection" is vanaf heden standaard actief op alle web, mail, database en app servers.
"DDoS IP Protection" detecteert en filtert alle kwaadaardig verkeer op uw IP-adressen en beschermt zo uw organisatie tegen DDoS-aanvallen.

Hoe werkt DDos IP Protection?

Al het inkomende internet verkeer komt ons netwerk binnen via “Border routers”.
Deze Border routers zijn aangesloten op detectoren die alle internet verkeer scannen op onregelmatige patronen of plotselinge toename in volume.
Als de detector een aanval op een IP-adres identificeert, grijpt het systeem direct in en instrueert de Border routers om alle inkomend verkeer om te leiden naar een “Scrubber”, een systeem dat legitiem verkeer scheidt van de vuile (aanval).

Als deze actie voltooid is, wordt het (schone) verkeer weer doorgestuurd naar het IP-adres van uw server.

Zo kunnen wij u de beste protectie bieden voor uw meest bedrijfskritische hosting omgevingen.