Nov
10

KPN heeft de uitgaande mailserver (SMTP SERVER) met ingang van 09-11-2015 buiten werking gezet.
U kunt dan dus niet meer uitgaand mailen via uw internet provider, dit geld zowel voor de particulieren als zakelijke klanten.
https://www.kpn.com/zakelijk/mkb/mailinstelling.htm

Dit betekend dat u dus geen mail meer kunt versturen via uw KPN account.
U dient dus onderstaande aanpassing te doen in uw mail software.

1. zorg dat de uitgaande mail server gelijk is aan de inkomende mail server mail.uw domeinnaam.

2. stel de uitgaande mailserver zo in dat hij gebruik maakt van de zelfde gegevens als de inkomende mail

3. verander poort 25 naar poort 26

4. zorg dat er geen vinkje staat bij gebruik van SSL.

Bovenstaande zal uitsluitend werken op domeinnamen welke ook werkelijk bij ons gehost worden.