Nieuws
Jul
24


Naar aanleiding van artikelen op het Internet.

Regelmatig duiken er berichten op over de werkwijze van de Domain Renewal Group en zijn ook nu weer actief op de hostingmarkt.
Verschillende Nederlandse en Belgische domeinnaamhouders zijn al door hen benaderd, daarom willen wij waarschuwen voor de misleidende praktijken van deze Britse organisatie.

Werkwijze Domain Renewal Group
De Domain Renewal Group stuurt domeinnaamhouders een e-mail of brief en schrijft over de noodzaak om een domeinnaam te verlengen. De ontvanger wordt onnodig bang gemaakt dat zijn domeinnaamrechten zouden vervallen wanneer hij zijn domeinnaam niet snel verlengt.Voorbeeld brief Domain Renewal Group

De Domain Renewal Group biedt vervolgens aan om de domeinnaam tegen extreem hoge kosten bij hen te verlengen. Wanneer de houder van de domeinnaam op dit verzoek ingaat, wordt de domeinnaam overgedragen aan de Britse onderneming. Op dat moment vindt er een overdracht plaats waarbij de website en e-mailinstellingen verloren gaan.

Niet op in gaan !!
Wanneer een bericht van Domain Renewal Group ontvangen wordt kan deze het beste genegeerd worden. Wij raden ten zeerste aan om niet op het aanbod in te gaan.

Een domeinnaamregistratie wordt altijd automatisch verlengd bij ons, tenzij iemand zelf aangegeven heeft het domeinnaam te willen opzeggen.
Neem bij onduidelijkheid S.V.P. contact met ons op.


Help Desk Roberto Webhosting