May
29

Daar er steeds vaker gebruik gemaakt word van mobile telefoons en tablats om de mail op te halen kregen we ook steeds vaker de vraag om hulp bij het instellen van de mail.

Tot op heden konden we geen volledige support verlenen daar we niet konden aansturen en alleen maar konden verwijzen naar de handleiding. Daarom hebben we per vandaag onze Teamviewer licentie uitgebreid zodat we vanaf nu technische support voor uw mobiele apparaten kunnen verlenen. Dit geld voor zowel mobiele Android als iOS (iPad/iPhone) apparaten.

We gaan er vanuit dat we hierdoor onze support nog verder hebben kunnen optimaliseren voor u als klant.