Mar
28

We merken steeds vaker dat klanten het slachtoffer worden van hackers, die inbreken op het hostingpakket van de klant of Malware. De hacker kan verschillende motieven hebben. Soms wordt de website aangepast, of misbruikt de hacker het account om spam of virussen te verspreiden, of om aanvallen uit te voeren op andere websites. Vanaf nu beschermen wij alle klanten gratis met een real-time bescherming hiertegen.

Hackers krijgen toegang tot het hostingpakket via verouderde software - zoals Wordpress, Joomla of Drupal - of doordat ze het wachtwoord in handen hebben gekregen via bijvoorbeeld Malware welke op de PC is terecht gekomen.

Lees hier meer over onze Realtime bescherming.