Mailing versturen

Het zou kunnen voorkomen dat je een mailing wil versturen.

Niets is natuurlijk vervelender als de mail in de spambox van de ontvanger komt omdat de inhoud niet juist is opgesteld.

Je kan je zelf dan ook veel tijd en ergernis besparen door de mail eerst te testen via onderstaande test link.

Eenvoudige test: https://www.mail-tester.com

Hou er tevens rekening mee dat als je de mail verstuurd via onze server het maximaal aantal te versturen mails 80 per uur is.
Stel hier je software op in of hou rekening met het versturen.

Deze beperking is door ons ingesteld zoals bij vele hosters ter voorkoming dat ons server IP adres als spammer aangemerkt kan worden.
Dit is dus in het belang van je zelf en mede gebruikers om een veilige schone server te behouden.

(13 stem(men))