LogiVert Multishop instelling

Indien je gebruik maakt van de Multishop instelling van LogiVert dien je dit in te stellen als onderstaand.

We gaan er dan vanuit dat de master shop de naam krijgt master:

Eigenschappen instellingen onder 6/6

Master

ftp: ftp.je hosting domeinnaam

gebruikersnaam: id.....

Wachtwoord: ********

Bestemmingsmap : /public_html/master/

Supmap: leeg

url: je hosting domeinnaam/master ( zonder www. of http:// )

passieve transfer: aan (of dit moet problemen geven bij publiceren dan uit)

Beveiliging: standaard.

Tevens dient de master shop aangegeven te zijn dat die niet benaderbaar is.

Sub shop
1 (gelijk aan je hosting account naam)

ftp: ftp.je hosting domeinnaam

gebruikersnaam: id......

Wachtwoord: ********

Bestemmingsmap : /public_html/

Supmap: leeg

url: je domeinnaam shop 1 ( zonder www. of http:// )

Intern pat naar basis: master/

passieve transfer: aan (of dit moet problemen geven bij publiceren dan uit)

Beveiliging: standaard.

Sub shop 2.

ftp: ftp.je hosting domeinnaam

gebruikersnaam: id......

Wachtwoord: ********

Bestemmingsmap : /public_html/domeinnaam shop 2/

Supmap: domeinnaam shop 2

url: je domeinnaam shop 2 ( zonder www. of http:// )

Intern pat naar basis: ../master/

passieve transfer: aan (of dit moet problemen geven bij publiceren dan uit)

Beveiliging: standaard.

Meerdere shops herhaal je door sub shop 2 te herhalen als shop 3, shop 4 enz.

Shop 1, shop 2 enz. zijn natuurlijk de namen van de shop zelf.

(11 stem(men))