Hoe start ik de webmail op

Het is mogelijk om via een internet browser vanaf iedere plaats waar u bent uw email te bekijken (ook wel webmail genaamd). Wij bieden hiervoor 3 webmail software mogelijkheden aan.

U kunt deze starten door te gaan naar http://uwdomeinnaam/webmail of naar onze website rechts boven aan onder de kop Webmail Login. U dient hier dan te kiezen voor het server rack waar uw hosting account op is geinstalleerd.

Als inlognaam dient u uw emailadres aan te houden. Het wachtwoord heeft u zelf gekozen bij het aanmaken van het mail adres in cPanel.

Indien u in uw hosting account meerdere domeinnamen heeft welke door derden ook de webmail gebruikt moet worden kan dit door naar de gewenste domeinnaam te gaan en er /webmail achter te zetten