Kennisbank: Administratief
Hoe kan ik betalen?

Bij Roberto Webhosting zijn er verschillende manieren om te betalen.

Online kunt u bij het bestellen kiezen voor: iDeal, Paypal, Bancontact / Mister Cash, SOFORT Banking en op rekening.

Vanuit ons klanten paneel kunt u tevens openstaande nota's betalen via iDeal en Bancontact / Mister Cash en SOFORT Banking.

In elke factuur die u van ons ontvangt per mail zit tevens een betaallink link om direct te betalen via iDeal of Bancontact / Mister Cash.

Betalen via IDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Kijk voor meer informatie op www.ideal-betalen.nl.

Betalen met een creditcard / paypal
U betaald met uw creditcard via het gemakkelijke en veilige PayPal systeem voor betalingen via het internet. Inmiddels maken wereldwijd meer dan 82 miljoen mensen gebruik van dit systeem. Als u kiest voor betalen via paypal dan krijgt u op de website van paypal de keuze om eenmalig met uw creditcard te betalen zonder een account aan te maken bij paypal, of een account aan te maken zodat u in de toekomst nog eenvoudiger betalingen via paypal kunt verrichten. Er word een toeslag gehanteerd van 4%.

Betalen Bancontact / Mister Cash
De populaire Belgische betaalmethode is Mister Cash. Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. 
Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact / Mister Cash.

Betalen SOFORT Banking
De populaire Duitse betaalmethode is SOFORT Banking, het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in Duitsland en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in Duitsland maar ook in België. Eén van de populairste betaalmethodes in Duitsland & België en actief in 10 landen.

Betalen middels bank overschrijving.
U kunt bij ons ook betalen via uw bankrekening. Op de factuur welke u per E-mail ontvangt na uw bestelling wordt de bankinformatie vermeld. Indien u betaald per bank hebben wij de mogelijkheid om na ontvangtst van uw betaling pas de gekozen diensten te activeren.
(3 stem(men))
Nuttig
Niet nuttig

Help Desk Roberto Webhosting