Kennisbank: Administratief
Wat kunt u in mijn account

In de welkomst mail die u van ons heeft ontvangen staat een gebruikersnaam met een wachtwoord. Met deze gegevens kunt u inloggen in ons klanten paneel via onze website www.roberto-webhosting.nl Geheel bovenaan de pagina staat Mijn Account. Uw inlog begint met DB... indien u dit niet zelf heft veranderd.

Bent u deze gegevens kwijt dan kunt u via de link Wachtwoord kwijt, een nieuw wachtwoord opvragen. Standaard is de gebruikersnaam uw debiteuren nummer die u terug kan vinden op een factuur.

mijn account

Wat kan ik hier ?

- Direct overzicht van: openstaande facturen, betaalde facturen, openstaande offertes, behandelde offertes, openstaande bestellingen en openstaande tickets.
- Uw klantgegevens zoals adres enz. aanpassen alsmede uw inlog gegevens veranderen voor het klanten paneel.
- Domeinnamen en status met verloop van data zien.
- Hosting pakketten met de status bekijken.
- nameservers aanpassen.
- Uw lopende abonnementen zien met verval data en bedrag.
- Lopende offertes inzien.
- Uw bestellingen inzien met de status van uw bestelling.
- Lopende overeenkomsten opzeggen per gewenste data, direct of einde looptijd.
- Alle facturen vanaf 01-01-2009 inzien en printen met status. - Helpdesk ticket aanmaken en oude tickets inzien.
- Ons klanten systeem zal eerdaags verder worden uitgebreid.

Ook kunt u in het online bestel menu met uw KLANTEN LOGIN gelijk uw bestelling koppelen aan uw gegevens, zodat u niet het gehele formulier behoeft in te vullen. Al uw gegevens zijn beveiligd via het hoogste SSL certificaat te zien aan de bekende groene balk.