Kennisbank: Administratief
Hoe kan ik een bestelde dienst annuleren?

Particulieren hebben 14 werkdagen herroepingsrecht volgens de wet Koop op afstand. Vanaf het moment dat de overeenkomst wordt gesloten, kunt u uw dienst binnen 14 werkdagen annuleren. U geeft dit aan door contact op te nemen via een ticket binnen 14 dagen.

Wanneer u al voor de dienst heeft betaald, ontvangt u binnen 14 werkdagen een creditfactuur en wordt het bedrag teruggestort op uw rekening.

Uitzonderingen:

- maatwerkproducten zoals domeinnamen en SSL certificaten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht;
- zakelijke klanten zijn te allen tijde uitgesloten van het herroepingsrecht.