SMTP-authenticatie

Zoals de meeste hostingbedrijven doen, hebben wij ook onze mailservers beschermd tegen spamming.
Onze mailservers zullen dus anonieme verzoeken om e-mail te versturen weigeren.

Als uw webapplicatie verbinding maakt met de mailserver, bijvoorbeeld om de inhoud van een formulier te versturen, dan zal de mailserver willen weten wie u bent. Dit proces heet SMTP-authenticatie. U moet een username en wachtwoord op te geven.

De username is het e-mailadres dat u in cPanel heeft aangemaakt, bijvoorbeeld; noreply@uwdomein.extensie.
Het wachtwoord is het wachtwoord voor dat e-mailadres door u aangemaakt.

Voor SMTP authenticatie dient u het volgende te doen,

INDIEN U NOG GEEN MAILBOX HEBT:

Gaan naar http:cpanel.uwdomein.extensie en login op het Control Panel (cPanel).

1. Nadat u bent ingelogd klikt u op mail
  2. Maak een nieuwe mailbox aan met een door u verzonnen wachtwoord
  3. Gebruik in uw applicatie en of web.config file SMTP authenticatie en geef de volledige mailboxnaam met daarbij horende wachtwoord op.
  4. U kunt nu succesvol verzenden via onze mailservers met SMTP Authenticatie.

BIJ EEN REEDS BESTAANDE MAILBOX:

1. Gebruik in uw applicatie en of web.config file SMTP authenticatie en geef de volledige mailboxnaam met daarbij horende wachtwoord op.
  2. U kunt nu succesvol verzenden via onze mailservers met SMTP Authenticatie.