IP adres hosting

U kunt uw IP-adres vinden als u inlogt op cPanel (Control Panel) u ziet deze dan staan aan de linker kant.

Let op, als u een shared hosting account heeft (Rack 1, 2, 3 en 4) wordt dat IP-adres ook gedeeld met andere gebruikers. Het is dus niet exclusief voor uw website beschikbaar.

Wij bieden echter de optie aan om een eigen vast IP-adres aan uw site te koppelen.

De kosten hiervoor bedragen € 22,50 per jaar excl. BTW

Indien u hier gebruik van wilt maken stuur dan even een ticket dan kunnen we het voor u regelen.