Kennisbank: Algemeen
Klanten Paneel

In de welkomst mail die u van ons heeft ontvangen staat een gebruikersnaam met een wachtwoord. Met deze gegevens kunt u inloggen in ons klanten paneel via onze website www.roberto-webhosting.nl Geheel bovenaan de pagina staat Mijn Account. Uw inlog begint met de aan u verstrekte login gegevens in de welkoms mail, deze begint met DB...

Eenmaal ingelogd kunt u deze login gegevens zelf veranderen.

Bent u deze gegevens kwijt dan kunt u via de link Wachtwoord kwijt, een nieuw wachtwoord opvragen. Standaard is de gebruikersnaam uw debiteuren nummer die u terug kan vinden op een factuur.

mijn account

De inlog gegevens zijn u verstuurd in onze welkoms E-mail.

Wat kan ik in het Klanten Paneel?

1. Al uw facturen inzien en printen
2. Uw lopende abonnementen inzien
3. Vervaldata van uw abonnementen inzien
4. Uw geregistreerde domeinnamen inzien
5. Lopende overeenkomsten opzeggen
6. Uw adres gegevens alsmede E-mail adres aanpassen
7. Eventuele openstaande nota's online betalen via iDeal, Mister Cash of SOFORT Banking.

Tevens kunt u met deze inlog gegevens bij een eventuele nieuwe bestelling gebruiken zodat de bestelling gelijk gekoppeld word aan uw account.