Kennisbank: Domeinnaam FAQ
Wijzigen houder/eigenaar van domeinnaam

Het is mogelijk om de houder/eigenaar van een domeinnaam te wijzigen, bijvoorbeeld in het geval dat je de domeinnaam heb verkocht. Via de website van de SIDN – de organisatie die .nl domeinnamen uitgeeft en beheerd – kun je controleren wie momenteel de houder is van een bepaalde domeinnaam: www.sidn.nl

Formulieren voor wijziging houder .nl-domeinnaam Voor het wijzigen van een domeinnaamhouder hebben we twee formulieren nodig.

  1. Formulier voor wijziging domeinnaamhouder, ingevuld door zowel de oude als de nieuwe houder. Dit formulier kun je hier downloaden

We verzoeken je de formulieren duidelijk en volledig in te vullen en te ondertekenen. Je kunt de formulieren vervolgens per post, per fax, of ingescand per e-mail ondertekend naar ons verzenden. We zullen de wijziging dan zo spoedig mogelijk voor u verwerken. Kosten Het wijzigen van een .nl domeinnaamhouder kost € 14,50 eenmalig excl. BTW.

Wijzigen domeinnaamhouder van andere extensies
Voor het wijzigen van de houder van een domeinnaam met een andere extensie dan .nl, volstaat het vaak om de nieuwe houdergegevens per e-mail naar ons te mailen. Dit met uitzondering van bijvoorbeeld een .be welke de naamswijziging zal zien als een nieuwe overeenkomst. Neem voor meer informatie contact met ons op. Het wijzigen van overige extensies domeinnaamhouder kost € 17,50 euro eenmalig excl. BTW mits er geen sprake is van een nieuwe registratie dan betaald u alleen de domeinnaam kosten.

(4 stem(men))
Nuttig
Niet nuttig

Help Desk Roberto Webhosting