Waarom zie ik een domein gereserveerd pagina

Dit is de standaard pagina die op een domein wordt gezet als deze via Roberto Webhosting is geregistreerd.

Deze index.php pagina dient door de eigenaar van het domein zelf verwijderd te worden zodra deze zijn website publiceert. Indien u een site met php heeft zal het bestand index.php worden overschreven en hoeft u niets te doen.

De melding op de pagina is dan:
Ziet u deze pagina in plaats van de website die u verwacht? In dat geval heeft de eigenaar van het domein deze recentelijk naar Roberto Webhosting verhuisd of kort geleden bij ons geregistreerd. U kunt het later nog eens proberen of via een andere weg contact opnemen met de eigenaar van het domein.