Verhuizen van een .be domeinnaam

Het is mogelijk om uw domeinnaam, eindigend op de extensie .be te verhuizen naar Roberto Webhosting.

Nadat we uw verzoek voor de verhuizing van uw .be domeinnaam hebben ontvangen, dienen we dit elektronisch in bij de registrar: dat is DNS.be voor .be domeinnamen. DNS.be zal een verhuis code versturen per mail naar de huidige eigenaar van de naam. Die dient de code dan door te sturen naar de registrar naar wie hij de domeinnaam wenst te transfereren of naar de nieuwe eigenaar van deze naam.

Reageren op e-mail van .be registry
De registrar zal een e-mail sturen naar het e-mail adres dat staat geregistreerd in de contactgegevens van de domeinnaam. In dit e-mail bericht bevindt zich een link. Door op deze link te klikken, kun je toestemming geven voor de verhuizing. Nadat op deze link is geklikt, zal de verhuizing binnen enkele uren zijn voltooid. Het is dus belangrijk dat het e-mail adres dat staat geregistreerd, nog operationeel is. Via de onderstaande website kun je dit controleren:
Voor .be domeinnamen: http://www.dns.be/nl/home
Mocht het e-mail adres niet meer actueel zijn, dan kun je de huidige provider verzoeken dit aan te passen.

Let op ! vergeet niet op te zeggen bij uw huidige hoster, het weg-verhuizen van een domeinnaam kan een automatische proces zijn waardoor de verhuizing niet als een opzegging gezien word.

Bevestigen van de verhuizing via een ondertekende fax
Indien je geen of moeilijk contact kunt krijgen met je huidige provider, is het ook mogelijk om via een ondertekende fax toestemming te geven voor de verhuizing (in plaats van via de link in het e-mail bericht).

Neem in dat geval met ons contact op via een ticket en wij helpen je verder.
(0 stem(men))