Kennisbank: Domeinnaam FAQ
Komt mijn domein op mijn naam te staan

Je bent juridisch altijd eigenaar van je domeinnaam, ofwel alle domeinnamen die wij registreren zullen op jouw naam geregistreerd worden.

Bij .com/net/org/info en .eu domeinnamen nemen wij de WHOIS informatie voor onze rekening. Dat is onder andere om te voorkomen dat je gegevens gebruikt worden voor direct marketing, spamming en om te garanderen dat je domeinnaam niet verloopt of vervalt. Wanneer deze op andere WHOIS gegevens staat, is het mogelijk dat je domeinnaam niet automatisch wordt verlengd door ons systeem.

Als je besluit je domein te verhuizen zal dit geen probleem opleveren. De domeinnaam dient eerst bij ons opgezegd te worden waarna wij de verhuiscode aan je zullen verstrekken, zodat je zelf de verhuizing kunt doorvoeren. .nl domeinnamen hebben geen vervaldatum en staan altijd op je eigen naam geregistreerd, mede omdat de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland ( SIDN ) hard optreedt tegen direct marketing en spamming van .nl domeinnaamhouders en je dus weinig risico loopt.

(2 stem(men))
Nuttig
Niet nuttig

Help Desk Roberto Webhosting