E-Mail instellingen
Mail instellingen van diverse mail programma's

Hier vindt u veel gestelde vragen, die wij reeds ontvangen hebben over de instelling van uw e-mail programma. Pop 3 gegevens:

Inkomende mail : mail.uwdomeinnaam.nl

Uitgaande smtp : de gegevens van uw internet provider.
Weet u de SMTP server van uw internet provider niet kijk dan hier of bij uw internet provider.

Tevens is uw e-mail via webmail te zien via uw internet browser.
Ga hiervoor naar http://uwdomeinnaam/webmail en log in met uw mail adres, bijvoorbeeld: info@uwdomeinnaam en het wachtwoord dat u heeft aangemaakt.

Weet u niet het verschil tussen een Pop3 of een Imap mail account ? Lees dan meer over Wat is het verschil tussen POP3 en IMAP

Staat uw vraag er niet bij ?
Neem dan contact met ons op per telefoon of door een ticket aan te maken.

Ook in het weekend kunt u ons bereiken per e-mail of ticket met uw vragen.

Onderstaand treft u aan instelling van verschillende e-mail programma's.

Instelling Vista Windows

Instelling Outlook Express

Instelling Outlook 2003

Instelling Outlook 2007 tot 2013

Instelling Outlook Exchange 2016

Instellen Exchange op iPhone/iPad

Instelling Mozilla Thunderbird

Instelling Mail in Mac os

Instelling iPhone / iPad

Instelling spambox

(32 stem(men))