Kennisbank: Webhosting FAQ
Berichten jullie overschrijding data

U heeft een ruime hoeveelheid statistieken ter beschikking in cPanel, een eventuele overschrijding kunt u dan ook van te voren zien aankomen.

Ons systeem is zo opgebouwd dat zodra u 85% van uw limiet verbruikt u automatisch een email krijgt om u op de hoogte te stellen.
Deze waarschuwing krijgt u bij: dataverkeer, serverruimte en indien uw mailbox vol dreigt te raken.

Als u een keer een beetje over uw data limiet gaat zullen wij u hier niet op afrekenen, u dient dan wel contact op te nemen met ons.
We kunnen dan zien wat het algehele gebruik is, denk bijvoorbeeld aan een seizoen product of een site met kerstmutsen die verbruiken het grootste gedeelte van het jaar geen dataverkeer.

Gaat u echter fors over de limiet heen dan dient u of extra data af te nemen of naar een groter hostingpakket over te stappen.

Zie ook : Mijn data verkeer raakt op of Mijn dataopslag ruimte raakt op.

Indien daar geen gevolg aan wordt gegeven zal het account automatisch worden afgesloten als het een melding betreft van data verkeer tot uw nieuwe maandelijkse limiet weer vrij is.
Bij een melding dat uw serverruimte vol is of een mailbox zal de server geen bestanden meer opslaan. Uw mail account zal dus ook niet meer werken.

(11 stem(men))
Nuttig
Niet nuttig

Help Desk Roberto Webhosting