Data opslagruimte is op

Data opslag bestaat uit twee onderdelen: alles dat op de server staat opgeslagen en e-mail.

Onder dataopslag verstaan we de schijfruimte die de bestanden van uw website inneemt op onze webserver. Dat zijn de pagina's van uw website, maar bijvoorbeeld ook alle plaatjes, downloadbare documenten en audio- en videobestanden die u uploadt naar de server en uw e-mail die op de server staat .

Dataopslag is het dus totaal aantal Mb's dat is opgeslagen op onze server door middel van FTP en email.

Als het maximale is bereikt
Per hosting pakket heeft u een aantal Mb aan dataopslag tot uw beschikking.
Over het algemeen is deze toegekende hoeveelheid meer dan voldoende, maar het kan wel eens voorkomen dat uw dataopslag verbruikt is.
Ruim voordat dit gebeurt ( 85% ) krijgt u van ons systeem een waarschuwing (mits u een juist e-mailadres hebt ingevuld als contact gegevens binnen het cPanel).
Het kan echter voorkomen dat indien u ineens heel veel data bestanden upload naar de server u gelijk hier over heen gaat, de server staat dan niet toe dat er meer bestanden verwerkt worden.

Extra bestellen
Zodra u deze waarschuwing ontvangt kunt u het beste bij ons alvast extra dataopslag inkopen.
Afhankelijk van uw keuze kunt u 125, 256 of 512 Mb bij kopen.
Meer over extra data opslag tarieven leest u hier.

Wat de beste keus is kunt u zelf zien, dit is namelijk afhankelijk van uw huidige pakket.

Zo kan het interessanter zijn om over te gaan op een groter pakket, u heeft dan meer dataopslag maar ook meer data verkeer op onze server.

Natuurlijk kunt u ook met ons contact opnemen zodat we dit in overleg doen.

U kunt extra dataopslag ruimte online bestellen online bestellen, als u wilt upgraden naar een hoger pakket neem dan even contact met ons op.

(8 stem(men))