Dataverkeer is op, wat nu te doen

Dataverkeer of (data)traffic, bestaat uit drie onderdelen: HTTP, FTP en e-mail verkeer.

HTTP verkeer wordt veroorzaakt door de bezoekers van uw website.
Elke keer dat uw website wordt bezocht download de bezoeker namelijk de pagina naar zijn of haar pc.
Wanneer u dus een bestand op uw website hebt staan van 1 MB en dat wordt 100 keer gedownload, dan heeft u 100 MB dataverkeer verbruikt.
Ook met FTP en e-mail worden bestanden verzonden van en naar de server.
Dataverkeer is het dus totaal aantal MBs dat uw website genereert door middel van HTTP, FTP en email.

Als het maximale is bereikt
Per hosting pakket heeft u een aantal Gb aan dataverkeer tot uw beschikking.
Over het algemeen is deze toegekende hoeveelheid meer dan voldoende, maar het kan wel eens voorkomen dat uw dataverkeer verbruikt is.
Ruim voordat dit gebeurt ( 85% ) krijgt u van ons systeem een waarschuwing op het door u opgegeven mailadres bij de bestelling. (mits u een juist emailadres hebt ingevuld als contact gegevens binnen het cPanel als dit is veranderd).

Extra bestellen
Zodra u deze waarschuwing ontvangt kunt u het beste bij ons alvast extra dataverkeer inkopen of upgrade naar een groter pakket.
Meer over hosting tarieven leest u hier.

Wat de beste keus is kunt u zelf zien, dit is namelijk afhankelijk van uw huidige pakket.

Zo kan het ook interessant zijn over te gaan op een groter pakket, u heeft dan meer data verkeer maar ook meer opslag ruimte op onze server.

Natuurlijk kunt u ook met ons contact opnemen zodat we dit in overleg doen.

Deze tarieven kunnen jaarlijks worden bijgesteld afhankelijk van de data tarieven van de data centers.

U kunt extra dataverkeer of opslag online bij bestellen op extra dataverkeer inkopen, indien u wilt upgraden naar een hoger pakket neem dan even contact met ons op.

(11 stem(men))