Admin login paswoord veranderen

Het admin paswoord kan u gewoon via het control panel (cPanel) wijzigen:

1. surf naar http://uwdomeinnaam/cpanel

2. log in met gebruikersnaam en wachtwoord

3. op de home pagina in cPanel staat er bij Preferences een icon change password. Let op: als u hier uw paswoord wijzigt, wordt automatisch uw paswoord voor FTP inlog mee gewijzigd.

Kies hier een moeilijk wachtwoord gezien de veiligheid, ons advies is het verstrekte pasword niet te veranderen!!.
Of uw gegevens moeten natuurlijk bij derden bekend zijn geworden, komt u er niet uit neem dan even contact met ons door een ticket aan te maken.

(16 stem(men))