FTP Studio Webdesign / WebPlus

WebPlus / Studio Webdesign ftp instellingen :

U dient u alle instellingen als onderstaand te doen:

FTP Server : uwdomein.nl
Gebruikersnaam : uw gebruikersnaam
Wachtwoord : uw wachtwoord
Bestemmingsmap : public_html

1. Klik linksboven in het menu op “Bestand”.
  2. Kies “Website publiceren” en vervolgens “Website onderhouden”.
  3. Klik op “Toevoegen” of indien de gegevens er al staan op “Bewerken”.
  4. Geef in dit dialoogvenster de onderstaande accountgegevens op:

Accountnaam : Naam van de site

FTP –adres : uwdomeinnaam (zonder www.)

Poortnummer : 21

Map : public_html

Gebruikersnaam : uw gebruikersnaam

Wachtwoord : uw wachtwoord

Zet vervolgens een vinkje bij “Wachtwoord opslaan” en bij “Passieve modus”.
( Bij problemen bij het publiceren kunt u Passieve modus uit zetten)

URL van website : www.uwdomeinnaam

Indien u de website wil publiceren in een sub map dan zet u achter de map een / met de submap naam dus bijvoorbeeld: public_html/website

Indien uw domeinnaam nog niet actief is kunt u als FTP server tijdelijk instellen het IP adres van de server: 46.182.***.** zoals aan u is opgegeven.
Het IP adres verschilt per server en vind u bij u login gegevens.
Zodra uw domeinnaam actief is op onze server dient u dit weer terug te zetten op ftp.uwdomeinnaam.nl

Let op ! Selecteer de juiste map met een FTP programma

Wanneer u bent ingelogd via een los FTP programma ziet u een aantal mappen, selecteer altijd de map public_html en open deze map.

Plaats of wis geen bestanden in andere mappen !!.