FTP LogiVert / Mijn Webwinkel

In het menu eigenschappen 6/6 dient u alle instellingen als onderstaand te doen:

FTP Server : ftp.uwdomein.nl
Gebruikersnaam : uw gebruikersnaam
Wachtwoord : uw wachtwoord
Bestemmingsmap : public_html

Indien u de webwinkel wilt publiceren in een sub map dan zet u achter de bestemmingsmap een / met de submap naam dus bijvoorbeeld: public_html/webwinkel

Internetadres (url) : uwdomein.nl (zonder www. of http://)

Passive transfer : dient aangevinkt te zijn ( bij problemen bij het publiceren kunt u dit uit zetten).

Rechten op bestanden en mappen : U kunt deze naar wens instellen. Advies is: streng.

Indien uw domeinnaam nog niet actief is kunt u als FTP server tijdelijk instellen het ip adres van de server: 46.182.***.**, zoals aan u is opgegeven.
Het IP adres verschilt per server en vind u bij u login gegevens.
zodra uw domeinnaam actief is op onze server dient u dit weer terug te zetten op ftp.uwdomeinnaam.nl

Let op ! Selecteer de juiste map met een los FTP programma

Wanneer u bent ingelogd via een FTP programma ziet u een aantal mappen, selecteer altijd de map public_html en open deze map.

Plaats of wis geen bestanden in andere mappen !!

Voor de LogiVert Multishop instellingen kijk onder Mastershop.

(15 stem(men))