FTP Download

FTP Downloads, Handige informatie hoe om te gaan met FTP :

Hier vindt u een download met de bijbehorende handleidingen over de instellingen voor een ftp programma dat u kunt gebruiken.

Let er wel op dat er bepaalde gebruikersvoorwaarden zijn waar u mee akkoord dient te gaan wanneer u dit pakket wilt gebruiken.
Roberto Webhosting geeft verder geen ondersteuning op het softwarepakket zelf, hiervoor kunt u het beste contact opnemen met de makers.
Let er natuurlijk op dat u regelmatig controleert of er updates beschikbaar zijn.

Let op ! Selecteer de juiste map met een los FTP programma

Wanneer u bent ingelogd via een FTP programma ziet u een aantal mappen, selecteer altijd de map public_html en open deze map.
Plaats of wis geen bestanden in andere mappen !!.

FTP programma's

Handleiding: Up en downloaden met FileZilla

Staat uw vraag er niet bij ? neem dan contact met ons op per telefoon of via ons Contactformulier.

Ook in het weekend kunt u ons bereiken per e-mail met uw vragen.

(18 stem(men))