Opzeggen SSL Certificaat

Hoe zeg ik mijn SSL certificaat op.

U kunt een SSL certificaat bij ons opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden voor het einde van de betreffende contractperiode.
Hier kunnen wij niet van afwijken daar ook wij een opzegtermijn hebben en administratief de domeinnaam verlenging al eerder word gedaan.

Let op als u uw SSL opzegt hou er dan wel rekening mee dat alle bestaande linken opgenomen in de zoekmachines op HTTPS:// uitkomen en een foutmelding / waarschuwing te zien zal zijn voor een bezoeker.

Waarom verlengen wij eerder uw SSL certificaat?

1. Als de factuur verstuurd word is er geen opzegging geweest
  2. Door de uitgever van het SSL kunnen verschillende controles gedaan worden afhankelijk van het type SSL
  3. We er rekening mee dienen te houden dat binnen het bedrijf een wijziging heeft plaatsgevonden die ons niet bekend was waardoor de hele aanvraag opnieuw gedaan dient te worden
  4. Het certificaat ook nog door ons op de server geïnstalleerd moet worden.

Op deze manier zijn wij er zeker van dat het nieuwe SSL werkend en geïnstalleerd is op de server voor de verval data.
    Het niet op tijd verlengen resulteert in een geblokkeerde browser van de bezoeker en dat risico willen wij niet lopen.

Opzegging dient schriftelijk, online via mijn account of per mail gedaan te worden en zal geldig zijn zodra deze door ons is bevestigd.

Opzeggingen geschieden met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden voor het einde van de betreffende contractperiode (registratie datum).

Bij twijfel kunnen wij een legitimatie vragen van de bij ons bekende domeinnaam eigenaar, ter verificatie.

Let op als u uw SSL opzegt hou er dan wel rekening mee dat alle bestaande linken opgenomen in de zoekmachines op HTTPS:// uitkomen en een foutmelding / waarschuwing te zien zal zijn voor een bezoeker.