Extra FTP account voor een gebruiker maken

Om een FTP account aan te maken buiten uw hoofd FTP account gaat u te werk als onderstaand.

Log in op uw "control panel".
Onder de FTP Tab
Klik op "FTP Accounts"
Klik vervolgens op "Add Account"
U kunt in het "Login" veld elk gewenste naam typen
Typ een wachtwoord in
Klik op "Create"

De inlognaam zal de gecreëerde directory worden. Als u "shop" heeft ingegeven, zal er een directory genaamd "shop" worden gecreëerd onder uw "public_html" directory.
Als u al een "shop" directory heeft, dan wordt er geen nieuwe directory aangemaakt.

Om in te loggen op uw FTP account, gebruik de volgende instellingen in uw FTP software:
hostname: ftp.uwdomein.com
login: gebruikersnaam@uwdomein.com (shop@uwdomein.nl)
password: geef uw wachtwoord in.

Gebruikers van de nieuwe FTP login hebben alleen toegang tot de directory die u hebt gecreërd.
Als u een inlognaam hebt aangemaakt genaamd "shop", dan kan shop, eenmaal ingelogd, alleen de "shop" directory openen en alles daaronder,
bijvoorbeeld uwdomein.com/shop/tester/.

Shop is niet bevoegd om een andere directory dan zijn eigen te openen.