cPanel e-mailadres wijzigen

Hoe wijzig ik mijn cPanel e-mailadres?

Login op je cPanel Account met je gebruikers ID en wachtwoord van je hoofddomeinnaam.

Klik vervolgens op Inloggen. Je bereikt cPanel door in je webbrowser te gaan naar http://jedomeinnaam.nl/cpanel
(Vervang jedomeinnaam.nl voor jou eigen domeinnaam )

cpanel

Selecteer onder sectie 'Preferences' vervolgens 'Update Contact Info'

cPanel inlog

Vul het gewenste e-mailadres in. Sla deze op door op de onderstaande 'Save' button te klikken.

cPanel2

Zorg dat je een geldig e-mailadres invult, server updates en of waarschuwingen met betrekking tot je webruimte
worden naar dit mail adres verzonden. Het is dus van belang dat het e-mailadres up to date is!.