Support via TeamViewer

Support op afstand via TeamViewer.

Via onderstaande afbeelding kun je na overleg met ons een klein software programma installeren in het geheugen van je PC. Via deze beveiligde software kunnen wij uitsluitend na jouw toestemming de besturing op de computer overnemen om optimale support te verlenen, en met je mee te kijken om de support aanvraag zo goed mogelijk op te lossen.

Deze verbinding gaat over het beveiligde SSL gedeelte van onze site. Na het beëindigen van de verbinding zal de software worden ge de-installeerd, en hebben wij geen toegang meer tot jouw computer via TeamViewer.

klik op de bovenstaande afbeelding om te downloaden en klik vervolgens 2X op uitvoeren. Indien je over een Apple - Mac PC beschikt klik dan op de Mac afbeelding.

Geef vervolgens aan onze medewerker de ID door om met jouw PC te verbinden.

Onderstaande kun je gebruiken als er support verleend moet worden op jouw O.S (iPhone/iPad) of Android apparaat.

iPad Teamviewer iPhone/iPad Android Teamviewer Android

Geef vervolgens aan onze medewerker de ID door om met jouw O.S. apparaat te verbinden.

Algemene voorwaarden voor Hulp op afstand

Voor deze support kunnen wij u kosten in rekening brengen, dit zal je worden medegedeeld voor dat we beginnen met de support. Alle door ons uitgevoerde werkzaamheden geschieden volgens onze algemene voorwaarden. Door TeamViewer op te starten accepteert u de voorwaarden.
Roberto Webhosting is niet aansprakelijk voor eventuele schade in welke vorm dan ook die voortvloeit of verband houdt met het gebruik van Hulp op afstand dienst via TeamViewer.

(27 stem(men))