Spambox instellingen

Spambox instellingen:

In deze manual wordt beschreven hoe u Spambox instellingen kunt aanpassen als mail in de spambox komt of u juist spam ontvangt die nog niet door onze filters als spam gemarkeerd is.

Ga hiervoor naar uw webmail via http://uwdomeinnaam/webmail, log hier vervolgens in met uw mail adres en het wachtwoord. Dus bijvoorbeeld info@uwdomein.nl .

Kies vervolgens voor Squirrelmail.

U ziet nu aan de linkerkant staan de map Spambox. Indien deze hier niet staat klikt u geheel bovenaan op Folders, geheel onderaan ziet u in het rechter vak staan Spambox.
Klik deze aan en klik op Subscribe. Staat de naam Spambox daar ook niet maak dan deze map aan onder Create Folder.

Mocht er in de spambox een mail komen die hier niet in thuis hoort dan kunt u vanuit de spambox de mail doorsturen naar:
assp-white@uw domeinnaam. U krijgt dan een bevestiging dat de verzender op de whitelist is gezet.

Indien u precies het tegenovergestelde wil dan kunt u vanuit webmail inbox de mail doorsturen naar:
assp-spam@uw domeinnaam u krijgt dan een bevestiging dat de verzender op de spamlist is gezet.

U kunt SquirrelMail in het Nederlands zetten door te gaan naar: Options - Display Preferences - Language en stel daar in op Dutch en vervolgens bevestig met submit.

Via cPanel onder het kopje E-mail onder SPAM ASSP kunt u de spambox instellingen aanpassen. Let er wel op dat in principe deze al juist zijn ingesteld.

Tevens kunt u hier door geheel bovenaan op Spambox (rood) te klikken het zo instellen dat u een mail krijgt als er mail in de spambox staat.
Enabled is ingeschakeld, Disabled is uitgeschakeld.

(17 stem(men))