Exchange instellen op de iPhone/iPad

Wanneer u een Exchange-account bij ons afneemt heeft u de mogelijkheid om uw e-mailaccount te configureren op uw iPhone/iPad. Hieronder ziet u een stappenplan om uw Exchange-account handmatig in te stellen.

Stap 1 - Ga naar Instellingen.

HandmaExIpho2

Stap 2 - Scroll naar beneden en selecteer 'E-mail, contacten, agenda's'.

HandmaExIpho3

Stap 3 - Kies 'Voeg account toe...'

HandmaExIpho4

Stap 4 - Selecteer Microsoft Exchange.

HandmaExIpho5

Stap 5 - Vul de velden in zoals hieronder aangegeven en selecteer 'Volgende'.
E-mail - Uw e-mailadres
Wachtwoord - Het bijbehorende wachtwoord
Beschrijving - Een beschrijving van uw Exchange-account

HandmaExIpho6

Stap 5 - Vul ook deze velden in zoals hieronder aangegeven en selecteer 'Volgende'.

E-mail - Uw e-mailadres
Server - webmail.mijnserver.nl
Domein - Dient u leeg te laten
Gebruikersnaam - Uw e-mailadres
Wachtwoord - Het bijbehorende wachtwoord
Beschrijving - Een beschrijving van uw Exchange-account

HandmaExIpho7

Stap 7 - Wanneer de gegevens correct ingevoerd zijn kunt u selecteren welke Exchange-onderdelen u gesynchroniseerd wil hebben.

Wanneer u 'Bewaar' selecteert kunt u direct aan de slag met uw Exchange-account op uw iPhone/iPad.