SSL Certificaten op maat, snel en betrouwbaar geleverd.

SSL Certificaten

SSL Certificaten op maatSSL Certificaten

Voor het beveiligen van websites en transacties op internet is het Secure Sockets Layer protocol de standaard. Dit SSL protocol maakt gebruik van certificaten om de verstuurde data te beveiligen en de identiteit van de eigenaar van het certificaat te garanderen.

Indien uw bedrijf via internet producten verkoopt is het belangrijk dat uw website vertrouwen uitstraalt en dat uw klanten met een gerust hart hun gegevens bij u achterlaten.
Veel mensen zijn huiverig om persoonlijke gegevens zoals creditcard gegevens achter te laten op websites omdat ze bang zijn dat deze in handen vallen van derden.

Door het gebruik van een SSL Certificaat op een website kan een bezoeker er zeker van zijn dat zijn gegevens veilig via https worden verzonden.

Webserver certificaten beveiligen de verbinding tussen de gebruiker en de webserver, mailserver, of FTP-server. Gegevens kunnen hierdoor veilig worden uitgewisseld, zonder het risico dat deze in handen vallen van derden.
De door Roberto Webhosting verkochte SSL certificaten worden door alle gangbare browsers vertrouwd.

Roberto Webhosting levert de drie meest gangbare SSL certificaten zijnde:

  1. Certificaten met Domein Validatie
  2. Certificaten met bedrijfsgegevens
  3. Certificaten met groene adresbalk  (EV)

Er zijn dus 3 manieren waarop een SSL certificaat gevalideerd kan worden, lees hier dus de duidelijke verschillen tussen Domein Validatie, Organisatie Validatie en Uitgebreide Validatie.

Wat zijn SSL certificaten?

Voor het beveiligen van websites en transacties op internet is het Secure Sockets Layer protocol de standaard. Kortweg een SSL Certificaat. Dit SSL protocol maakt gebruik van certificaten om de verstuurde data te beveiligen en de identiteit van de eigenaar van het certificaat te garanderen.
Door het gebruik van een SSL Certificaat op een website kan een bezoeker er zeker van zijn dat zijn gegevens veilig via https worden verzonden en kan hij eenvoudig de eigenaar van de website controleren.

Op het moment dat je voor een SSL certificaat kiest krijgt je website niet alleen op beveiligingsvlak een boost maar ook op SEO gebied.

Google heeft kenbaar gemaakt dat websites die gebruik maken van een SSL certificaat eerder zullen verschijnen in de zoekresultaten dan websites die geen SSL certificaat hebben. Kortom, een goed moment om een SSL certificaat voor je website aan te schaffen.

Certificaten die worden aangevraagd voor een account gehost bij Roberto Webhosting zullen door ons gratis worden geïnstalleerd.

Bestellen kunt u eenvoudig via bestel online doen als u al hosting bij ons heeft of gelijk met uw bestelling voor de hosting. Op servers van derden installeren wij geen SSL certificaten.

Standaard worden alle certificaten met uitzondering van de Multi SSL met een extra domein geleverd waardoor ze geldig zijn voor zowel met als zonder ‘www.’ voor de domeinnaam. Snel, betrouwbaar en voordelig leveren wij SSL Certificaten van Comodo, Symantec, Thawte, GeoTrust, Verisign en GlobalSign.

 Top