Online werkplek informatie Uw Online Werkplek is 24/7 beschikbaar

Online werkplek informatie

Eenvoudig, snel en duidelijk

Uw Online Werkplek is 24/7 beschikbaar, werkt snel en dwingt u niet om op een andere manier te werken. Een nieuwe manier van werken, snel en duidelijk. Geschikt voor Windows, Apple en Linux.

Het Online Werken

Met een Online Werkplek heeft u de zekerheid dat uw kantoor altijd beschikbaar is. Roberto Webhosting heeft de oplossing die precies aan die behoefte voldoet. Via een internet verbinding legt u overal en altijd contact met de online werkplek met daarin al uw software en documenten. Dit alles voor een vaste prijs met maand.

Virtuele werkplekken

Virtuele werkplekken is net als de gewone, vertrouwde desktop-omgeving zoals u die ook krijgt als u thuis de pc opstart.

U heeft dezelfde programma’s, e-mail en internetbrowser. Alleen heeft u een eigen werkstation nu alleen nog maar nodig om in te loggen op onze beveiligde servers. De capaciteit van uw eigen werkstation doet er niet meer toe, die zitten namelijk in de servers van Roberto Webhosting welke optimaal is ingesteld. U hoeft dan ook niet perse met een pc in te loggen.

Een iPad, mobiele telefoon, of elke ander apparaat dat een internet verbinding heeft, volstaat. U bent dus niet meer afhankelijk van hardware en locatie. U of uw werknemers beschikken met een Online Werkplek niet alleen op de zaak, maar ook thuis, onderweg of bij de klant over alle benodigde software en documenten.

High Availability Virtual Servers

Eén van onze sterkste punten is het gebruik van onze High Availability Systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat uw virtual server automatisch door een andere server wordt overgenomen als de primaire machine in de problemen zou komen.

 Dé Online Werkplek

Altijd bereikbaar en ingericht voor de beste service, Online Werkplek is een werkplek voor een vast maandbedrag. Alle enkelvoudige werkplekken (tot 1 gebruiker) zullen geïnstalleerd worden standaard met Windows 8 Pro op een Windows Server 2012 R2. Multi user gebruikers (meer dan 1 werkplek) zullen geïnstalleerd worden op een Windows Server 2008 R2 u dient deze werkplek te benaderen via Extern bureaublad op basis van het verstrekte adres. Uw Online Externe Werkplek draait op onze zwaar beveiligde servers binnen ons netwerk. Dit impliceert dat u zelf geen installatie of onderhoud moet verrichten. Bijgevolg kunt u zich beter concentreren op uw core-business en vertrouwt u de Externe Werkplek omgeving toe aan een specialist. Het extern hosten biedt heel wat bijkomende voordelen zoals, redundante verbindingen, gratis helpdesk, anti-virus en anti-spam filters, etc.

De onlinne Werkplek neemt zodra u bent ingelogd uw standaard bekabelde printers en schijven welke zijn aangesloten op uw PC over, zodat u eenvoudig bij al uw bestanden kan, alsmede bestanden overzetten.

Wij kunnen echter geen garantie geven op de juiste werking van de stuurprogramma’s van uw printers, Printers worden de 1e keer door ons geïnstalleerd op uw werkplek..

Daar alle bestanden in onze veilige cloud draaien worden er door ons geen backups gemaakt, u dient dus zelf zorg te dragen voor een backup voor als u een fout maakt.

Niet elke werkplek is even uitgebreid

Totaal zijn er 3 verschillende externe werkplekken, Standaard, Standaard met Microsoft Office, Standaard met Microsoft Office en Microsoft Exchange.

Multi User:
Bij multi user heeft u de beschikking over een werkplek met meerdere gebruikers. De multi user server beschikt  standaard over 2048 MB Geheugen, 2X 30 GB harddisk, 2 CPU’s en een 64 bit Windows 7 Professional op een Windows Server 2008 R2. De 2X 30 Gb ruimte op de harddisk is de totale schijfruimte die u ter beschikking heeft, hier gaat de te installeren software nog vanaf.

Stand Alone:
Bij een stand alone server (1 gebruiker) beschikt u standaard over 2048 MB Geheugen, 1X 25 Gb harddisk op C: + 1X 10 Gb harddisk op D:, 2 CPU’s en Windows 8 Pro 64 bit op een Windows Server 2012 R2. De 35 Gb ruimte op de harddisks is de totale schijfruimte die u ter beschikking heeft, hier gaat de te installeren software vanaf.

Afhankelijk van uw wensen kunt u dit verder uitbreiden door te kiezen voor meer ruimte, meer CPU gebruik of meer ram geheugen indien u met zwaardere applicaties werkt.

Voor meer informatie over het uitbreiden van onze online werkplekken zie: Uitbreiding van mijn werkplek.

De tarieven zijn exclusief BTW en gebaseerd op een jaar overeenkomst welke stilzwijgend verlengt word voor één jaar indien niet opgezegd 2 maanden voor de vervaldata.

Heeft u specifieke wensen, die niet binnen één van onze Externe werkplekken vallen? Dan stellen wij graag een pakket op maat voor u samen op basis van uw wensen.

 Top