Hosting voor Logivert software, snel netwerk, krachtige servers

Hosting voor LogiVert gebruikers

Gun uw webwinkel van Logivert het beste met een hosting pakket van Roberto Webhosting, snel netwerk, krachtige Linux servers, nieuwste technieken, en de beste service! Met als voordeel dat wij het LogiVert pakket als geen ander kennen, dus optimale ondersteuning en advies kunnen wij u geven.

Bestel Hosting voor LogiVert

Speciaal voor de LogiVert gebruikers

Wat houd hosting voor LogiVert gebruikers in:

 • 10% vaste korting op de standaard hosting tarieven *
 • Gratis 50% extra schijfruimte bij Maxi en Prof hosting pakketten *
 • Gratis 25% extra schijfruimte vanaf de mini hosting pakketten *
 • Geen set-up kosten
 • Gratis upgraden naar hoger pakket.
 • Gratis mail waarschuwing vanaf 80% en meer verbruik server ruimte.
 • Gratis mail waarschuwing vanaf 80% en meer verbruik data verkeer.
 • Telefonische, Ticket en mail ondersteuning bij publicatie problemen.
 • 24/7 support en kennis van de software bij vragen betreft publiceren.
 • Gratis overzetting webwinkel bij verhuizing van uw domein.
 • Gratis volledige afwikkeling t.b.v. de verhuizing.

* Niet in combinatie met overige aanbiedingen.

Onze server heeft standaard de laatste stabiele PHP 5.* versie, dus geschikt voor de nieuwste LogiVert versie 7. Verder is onze server volledig geoptimaliseerd voor het gebruik van uw LogiVert software.

Wat is hosting:

Hosting is het huren van ruimte op een server, waarop uw webwinkel geplaatst word. Bij Roberto Webosting is dat goed geregeld. Onze servers voldoen ruimschoots aan de vereisten van de LogiVert software.

Onze complete all-in hosting pakketten maken gebruik van de nieuwste technieken en krachtige servers. LogiVert gebruikers hebben al een volledig hosting pakket vanaf € 2,00 per maand.

Ook als u geen verstand heeft van termen als FTP en PHP staat uw webwinkel via ons snel online. Wij helpen u daar graag bij; De LogiVert software kennen wij als geen ander.

Kwaliteit webhosting

Roberto Webhosting is een kwaliteit webhosting provider is. Dit uit zich allereerst in de opbouw van het netwerk. Meerdere locaties, meerdere verbindingen en dubbel uitgevoerde systemen zorgen er samen voor dat uw webwinkel altijd online is de betrouwbaarheid is (99,9% uptime.

Daarnaast leveren wij groene website hosting, dankzij aanzienlijke energiebesparingen, het gebruik van groene energie en investeringen in wereldwijde groene projecten is het datacenter volledig CO2-neutraal.

Tevens vinden wij een goede relatie met onze klanten ontzettend belangrijk.

Back+up’s

U hoort het menig computer expert zeggen: maak back-up’s, back-up’s en nog meer back-up’s. Iedereen zegt het, niemand doet het. Wij wel! Alle servers zijn uitgevoerd met dubbele harde schijven die het werk direct van elkaar over kunnen nemen als er één uitvalt.

Maar ook maken wij dagelijks een back-up van uw data op onze servers. Omdat u er echter niet altijd binnen 24 uur achter komt dat u per ongeluk een belangrijk bestand heeft verwijderd, hebben wij een externe back-up server. Daardoor zijn back-up’s van de afgelopen 3 dagen beschikbaar. Dus geen paniek meer als er per ongeluk iets verwijderd is.

Geen fratsen

Bij ons heeft u niet te maken met fratsen. Wij zeggen waar het op staat, hebben geen verborgen kosten en geven eerlijk advies met net dat beetje meer service dat u mag verwachten.
Wij laten dit onder andere zien door aangesloten te zijn bij de ISPGids webhosting Gedragscode.

Lees hier de ervaringen die onze klanten over ons schreven: ISPGids ervaringen Roberto Webhosting. We staan tenslotte niet voor niets in de top 20 van alle hosting bedrijven op HostingReview.nl.

Onze servers worden continu bewaakt door Pingdom monitoring

Pingdom is een onafhankelijke instelling welke onze server om de paar minuten controleert buiten onze eigen monitoring software, ingeval van een downtime worden wij direct hiervan op de hoogte gebracht zodat er direct actie genomen kan worden.

Af en toe is het noodzakelijk als gevolg van een software update de server te herstarten, dit zal altijd in de nacht gebeuren om de overlast te beperken en een downtime geven van een paar minuten.

U kunt uw bestelling online eenvoudig betalen door te kiezen voor: PayPal, IDeal of gewoon op rekening.

Wat kost webhosting normaal bij Roberto Webhosting. Begrijpt u een gebruikte term niet? Lees hier de afkortingen in webhosting pakketten.

Uiteraard is onze uitstekende 24/7 support bij ieder pakket inbegrepen.

Hosting tarieven voor LogiVert gebruikers

 Top