Webhosting - Roberto webhosting

WebHosting

Wanneer u een website wilt bouwen heeft u goede website hosting nodig! U kunt ervoor kiezen om uw website in een Windows- of Linuxomgeving te bouwen. Wij bieden standaard Linux hosting aan. In onze Linux hosting heeft u verschillende standaard webhosting pakketten als basis, maar ook op maat kunnen we een pakket samenstellen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om Windows hosting op maat te bestellen, neem hiervoor contact met ons op.
U kunt uw hosting dus afstemmen op uw behoefte, indien nodig kunt u altijd upgraden.
De meest gebruikte hosting type is Linux.

Linux

Linux hosting, Meest gebruikt, cPanel Control

Per jaar vanaf

€ 24,00

excl. BTW

Windows

ASP.NET 4.5, MS SQL 2012, Plesk Control Panel.

Per jaar vanaf

€ 110,00

excl. BTW

Hosting zonder fratsen

Bij ons heeft u niet te maken met fratsen. Wij zeggen waar het op staat, hebben geen verborgen kosten en geven eerlijk advies met net dat beetje meer service dat u mag verwachten. Wij laten dit onder andere zien door aangesloten te zijn bij de ISPGids hosting Gedragscode.

Continu bewaakt

Pingdom is een onafhankelijke instelling welke onze server om de paar minuten controleert buiten onze eigen software om, ingeval van een downtime worden wij direct hiervan op de hoogte gebracht zodat er direct actie genomen kan worden.

Geen compatibiliteitsproblemen

Roberto Webhosting beschikt over een uitgebreid assortiment hostingproducten. U kunt bij Roberto Webhosting één of meer websites hosten, hosten met Linux- of ASP.NET technologie. Al onze hostingdiensten zijn zo samengesteld dat wij altijd een passende oplossing kunnen verzorgen.

 Top