Uw domeinnaam registreren en controleren

Domeinnaam

Domeinnaam RegistrerenBinnen 5 minuten je eigen domeinnaam.

Bij Roberto Webhosting kun je snel een domeinnaam online registreren


Voordelen Roberto Webhosting

  • Uitstekende en betrouwbare service
  • Ook ’s avonds en weekend bereikbaar
  • Meer dan 10 jaar ervaring met hosting
  • Geen dure helpdesk nummers
  • Webhosting met net dat beetje meer service
Lees meer over Roberto Hosting

Domeinnaam registreren? Voordelig en snel!

domeinnaam registreren Wilt u uw eigen website maken ? Dan heeft u allereerst een eigen domeinnaam nodig. Het registreren van een domeinnaam is voor iedereen mogelijk.

Meer informatie over domeinnamen

Bij roberto webhosting kunt u domeinnamen bestellen met verschillende extensies tegen zeer scherpe tarieven.

Check uw domeinnaam

Hoe gaat het registreren van een domeinnaam in zijn werk? U kunt hierboven gemakkelijk controleren of uw domeinnaam nog beschikbaar is. Dat doet u door uw domainnaam (zonder extensie) in het zoekveld in te typen. Wij controleren dan of uw domeinnaam nog vrij is.
Wanneer uw domeinnaam vrij is kunt u deze direct bij ons registeren. Indien uw domeinnaam niet meer vrij is controleren wij automatisch of andere extensies wel vrij zijn. Is de .nl extensie bijvoorbeeld bezet. Dan kunt u wellicht een .com extensie registeren.

Waarom uw domeinnaam registreren bij Roberto webhosting?

U kunt uw domeinnaam veilig registeren bij roberto webhosting. Roberto webhosting is een toonaangevend webhosting bedrijf met jarenlange ervaring. Wij staan voor kwaliteit en flexibiliteit. Onze webservers zijn geplaatst in de beste datacenters van Nederland met supersnelle verbindingen naar de grote europese internetknooppunten.
Wij bieden u 7 dagen per week en 24 uur per dagn ondersteuning bij uw domein registratie en uw website hosting. Dat is wel een veilig gevoel!

 Top