domeinnaam registreren

Domeinnaam registreren – domeinregistratie

Domeinnaam registreren? Voordelig en snel!

Het registreren van een domeinnaam is voor iedereen mogelijk. Controleer of uw gewenste domeinnaam nog vrij is en vraag hem direct online aan. Naast voordelige tarieven bieden wij u de keuze uit vele verschillende domeinnaam extensies. Staat de door u gewenste domeinnaam extensie niet in onze lijst ? neem dan contact met ons op.

Varianten van uw domeinnaam registreren

Om te voorkomen dat concurrenten of domeinkapers met uw naam aan de haal gaan, kunt u het beste meerdere varianten van uw domeinnamen registreren. Leg daarom altijd uw handels-, of merknamen vast en verwijs ze door naar uw website. Doet u internationaal zaken? Claim dan naast een .nl domein ook de .com, .eu en .be extensie. Overweeg ook om voor uw domeinnamen veelvoorkomende spelfouten of alternatieve spelwijzen te registreren.

Domeinnaam kiezen

Als je een website of webwinkel wilt starten, is het altijd de vraag welk domein je moet kiezen. Vaak is dat niet zo eenvoudig. In de praktijk worden soms de meest onlogische domeinnamen gebruikt. Op domeinnaam FAQ onder het kopje Domeinnaam kiezen treft u handige tips aan om rekening mee te houden.

Inbegrepen bij elke domeinnaam

  • Gratis DNS-beheer
  • Gratis nameservers wijzigen
  • Gratis domeinnaambeheer
  • Gratis 24/7 support
  • Handig Control Panel

Resellers

Indien u een grote hoeveelheid wilt registreren/verhuizen valt u onder ons Reseller programma en kunt u extra korting ontvangen. U kunt hiervoor vrijblijvend contact opnemen.

Uitgebreid zoeken

Nu zoeken via uitgebreide controle op meerdere TLD’s is mogelijk. Kijk hier voor uitgebreide domeinnaam controle.

 Top