25-07-2012 Migratie Server rack 1 & 2 - Hosting bij Roberto Webhosting | Kies voor snelheid, gemak en service

25-07-2012 Migratie Server rack 1 & 2

We hebben server rack 1 & 2 de afgelopen tijd intensief in de gaten gehouden en zijn van mening dat de performance en uptime beter kunnen. We hebben daarom het besluit genomen om alle websites over te zetten naar een andere server. Rack 1 is gegaan naar Rack 3 en Rack 2 is gegaan naar Rack 4 deze draaien al enige tijd zeer stabiel op onze eigen ‘cloud’. Inmiddels is deze actie in de nachtelijke uren afgerond.

We zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met het bouwen van twee separate \’cloud\’ server racks, een netwerk van servers om de beste performance en uptime te garanderen. We kunnen u ervan overtuigen dat CPU, RAM, Netwerk en Latency bij Roberto’s Webhosting het beste van het beste zijn en het maximale zijn van wat op dit moment mogelijk is.
Met ander woorden uw website zal op de allerbeste apparatuur worden gehost.

Enkele andere punten van aandacht:
– Met de verhuizing rollen we ook CloudLinux uit, een besturingssysteem dat ervoor zorgt dat webhosting accounts op dezelfde server elkaar niet meer kunnen beïnvloeden. Wanneer er bijv. één account wordt aangevallen, zullen andere accounts hier geen hinder van ondervinden.
– De monitoring op onze eigen cloud is intensiever dan dat deze was op server rack 1 & 2. We kunnen dus nog sneller en nog gerichter ingrijpen bij problemen.
– De cloud is gesitueerd in Amsterdam en Haarlem om nog betere verbindingen met de rest van de wereld te kunnen garanderen.
– Nieuw is de gratis uitgebreide statistieken software van Logaholic welke u vind via cPanel onder logs. U vind hier realtime verschillende uitgebreide overzichten zolals: Trents, Page Analyse, Kliksporen, Conversie Ratio en nog veel meer om duidelijk te zien wat uw website doet.
We gaan er vanuit dat door deze nieuwe server opstelling we u nog beter van dienst kunnen zijn.

 Top